Ajankohtaista

28.09.2017 - Kiertävä kahvila Luopajärven Pohjolassa

Lisätiedot:

Kiertävä kahvila järjestetään 28.9. klo 18-20 Luopajärven Pohjolassa (os. Pohjolantie 10, Jalasjärvi). Tarkoituksena on tuoda kylien väki yhteen mukavan yhdessäolon merkeissä.

Ohjelmassa on Jokipiin Kulttuuribuumi!-kerhon näytelmäesitys, kansalaisopiston musiikkiesityksiä sekä arpajaiset. Lisäksi illan ohjelmaan kuuluu tietoiskuja järjestävien hankkeiden palveluista ja toiminnasta.

Maksuttomassa tapahtumassa on tarjolla kahvia, Luopajärven Juuret-kokkikerholaisten leipomaa marjapiirakkaa sekä ja bulgarialaisia suolaisia herkkuja.

Kiertävä kahvila -tapahtumasarjaa järjestetään 100-vuotiaan Suomen kunniaksi Suupohjan ja Kurikan alueella. Vuoden aikana järjestetään yli 10 tapahtumaa viiden kunnan alueella. Tarkoituksena on saada mukaan jokaiseen iltaan pieni kansainvälinen osio maahanmuuttajan puheenvuoron tai kuvaesityksen kautta.

Tapahtuman järjestävät Luopajärven Nuorisoseura, Kulttuurikylpy-, Kotiseutu Kotoisaksi-, Kulttuuribuumi!-, Digitaalinen maaseutu-, Kylille-hankkeet sekä Juuret-lähiruokahanke.

03.10.2017 - Liiverin hallituksen kokous

Lisätiedot:

Kokouksessa käsiteltävien hakemusten tulee olla noin kahta viikkoa ennen kokousta Liiverissä käsittelykuntoisina.

03.10.2017 - Vaikuttavuutta tiedolla ja tunteella

Lisätiedot:
kehaemail.sst.fi/messages/view/2500/0/a4a5099c66a66af7de7b09d0e83fd4df

Onko hanke vaikuttava, jos sen merkitys jää hämäräksi? Millaisilla viesteillä pystyisimme koskettamaan ja jättämään jäljen ihmisten mieleen. Lokakuussa Etelä-Pohjanmaan kehittäjäverkoston tapaamisessa Sorsanpesällä irrottelemme ajatuksiamme ja opettelemme kertomaa kehittämistyöstä puhuttelevasti. Sparraajina viestintätoimisto Brunnenin johtavat konsultit Taru Nikulainen ja Riitta Väkeväinen. Tervetulao mukaan kaikki kehittämistyötä tekevät! Koolle kutsujana Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen maaseutuyksikkö. Lisätietoja Tuija Nikkari (tuija.nikkari@ely-keskus.fi, 0295 027 703)

14.11.2017 - Liiverin hallituksen kokous

Lisätiedot:

Kokouksessa käsiteltävien hakemusten tulee olla noin kahta viikkoa ennen kokousta Liiverissä käsittelykuntoisina.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje