Yleisesittely

Asemanseudun kehittämisyhdistys ry:n kylätalo sijaitsee Aseman koulun pihapiirissä Ylistaron Asemalla. Uutteran talkootyön tuloksena noussut 120 neliömetrin kokoinen rakennus tarjoaa käyttäjilleen uudenaikaiset tilat juhla-, kokous-, kerho- ja urheilutapahtumakäyttöön.

Kylätalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Asemanseudun kuntorata ja monitoimihalli, jota voidaan myös varata urheilutapahtumiin tai esimerkiksi lasten syntymäpäivien pitoon.

Tilan kapasiteetti

Kylätalon sali 70-90 hengelle.

Talon käyttö kesä-/talviaikaan

Tilat varattavissa sekä kesä- että talviaikana.

Keittiön varustelu

Kylätalon salissa minikeittiö, jossa kahviastiasto 50 hengelle, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevyjä kaksi kappaletta, mikroaaltouuni, astianpesukone ja jääkaappi. Monitoimihallin keittiössä muun ohella kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevyjä, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja astiastoa.

Astiasto

Kylätalolla kahviastiasto 50 hengelle, monitoimihallin keittiössä myös astiastoa.

Mahdollisuus vuokrata osaa tilasta pienempään käyttöön

Kylätalo ja halli ovat varattavissa erikseen. Tarvittaessa voi varata myös molemmat. Monitoimihallin sauna on varattavissa erikseen sovittaessa.

Majoitusmahdollisuus

Ei majoitusmahdollisuutta.

Muu varustelu

Pyörätuoliluiska, nettiyhteytenä langaton nopea valokuituyhteys, pukuhuoneet, suihkut ja wc-tilat naisille ja miehille, monitoimihallilla sauna.

Etätyöskentelykäyttö

Ei käytössä etätyöskentelyyn.

 

Päivitetty 29.6.2023.

Yli 50 henkeä Kokoustila Juhlatila Saunatila

Osoite

Könnintie 125
61410 Ylistaro AS
Asemanseudun kylätalo: tero.j.tuovinen(at)gmail.com Monitoimihalli: johanna.hanhila(at)gmail.com
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa