Liiveri

Seinäjoki Ilmajoki Jalasjärvi
Etusivu / Yritykset

Yritykset

Liiveri tarjoaa yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville monenlaista tukea ja neuvontaa liiketoiminnan kehittämiseen. Rahoitamme yritysten kehittymistä EU:n maaseuturahaston rahoituksella. Lisäksi autamme löytämään yhteistyökumppaneita ja verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa sekä viestimme aktiivisesti kumppaniemme järjestämistä koulutuksista ja valmennuksista.

Autamme myös yrittäjiä hyödyntämään kestävää kehitystä, vihreää siirtymää ja digitalisaatiota liiketoiminnassaan. Yhteistyö Liiverin kanssa voi siis tarjota yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville monia hyödyllisiä työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen ja menestykseen.

 

Kehittämistä Liiverin strategian mukaan

Maaseuturahoituksen myöntämistä varten jokaisessa Leader-ryhmässä on laadittu oma paikallinen kehittämisstrategia, jossa määritellään minkälaiseen kehittämiseen rahoitusta myönnetään. Strategia on laadittu alueen asukkaiden kanssa, sillä he ovat parhaita asiantuntijoita siinä, minkälaista kehittämistä alueella tarvitaan. Tutustu tarkemmin Liiverin kehittämisstrategiaan.

Liiveri kannustaa alueen yrittäjiä tarttumaan yrittäjyyden muutosajureihin: kestävä kehitys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio. Vastuullisuuden rooli kasvaa tulevaisuudessa, joten on entistä tärkeämpää, että yritykset toimivat kestävällä tavalla ja huomioivat sidosryhmien edut ja odotukset tavoitellen samalla kannattavaa liiketoimintaa. Kannustamme ja rohkaisemme alueen perinteisiäkin yrityksiä laajentua uusille toimialueille.

Yritysten omistajanvaihdosten edistäminen ja maahanmuuttajien yritystoiminnan tukeminen ovat myös tärkeitä tavoitteita. Liiveri haluaa edistää elämäntapayrittäjyyttä ja yrittäjien välisen yhteistyön kehittämistä. Erilaiset yrittäjyyden muodot yleistyvät ja hallinnollisen taakan minimointi on tärkeää. Liiverin toimintatavat ovat ketteriä ja asiakaslähtöisiä. 

Liiverin alue

Liiverin toiminta-alueeseen kuuluu Ilmajoki, Kurikan Jalasjärvi ja Seinäjoki.

Seinäjoen keskusta on rajattu pois tuen piiristä.

Kartta, jossa Liiverin toiminta-alue, karttaan merkitty Ilmajoella sijaitseva Liiverin toimisto.

Näin haet yritystukea!

1

Ota yhteyttä

Kun sinulla on idea yrityksen perustamisesta tai kehittämisestä, ole yhteydessä Liiveriin. Keskustellaan yhdessä, miten kannattaa edetä.

2

Valmistele suunnitelmaa

Laadi hankesuunnitelma, kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma. Ota suunnittelussa huomioon valintakriteerit.

3

Täytä hakemus Hyrrään

Täytä hakemus sähköisessä asiointipalvelussa ja lisää tarvittavat liitteet. Tarvittaessa neuvomme hakemuksen täyttämisessä. Hanketta ei saa aloittaa ennen kuin hakemus on lähetetty Hyrrässä.

4

Päätöskäsittely

Liiverin hallitus käsittelee hakemuksen ja tekee siitä päätösesityksen. Sen jälkeen hakemus lähetetään ELY-keskukseen, jossa siihen tehdään laillisuustarkastus ja viranomaispäätös.

5

Hankkeen toteuttaminen

Tutustu Hyrrään tulleeseen päätökseen. Hankkeen käynnistyessä pidetään yhteinen aloituspalaveri. Toteuta hanke suunnitelman ja määräaikojen mukaisesti. Mahdollisissa muutostarpeissa ole etukäteen yhteydessä Liiveriin. Muista myös viestiä hankkeesta!

6

Maksun hakeminen

Päätöksessä on ohjeistus maksatuksen hakemiseen. Maksatusta haetaan Hyrrässä. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Liiveriin.

Tutustu Liiverin rahoitusmahdollisuuksiin

Suunnitteletko yritystuen hakemista?

Ole yhteydessä Sinikkaan!
Sinikka Koivumäki.

Sinikka Koivumäki

Toiminnanjohtaja
040 513 1824

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Uutiset