Yleisesittely

Esteetön Luontotalo Käpälikkö sijaitsee Kyrkösjärven uimarannan ja Jouppilanvuoren esteettömien elämysliikuntakohteiden läheisyydessä (Seinäjoen keskustaan on matkaa 3,1 km). Lakeuden Elämysliikunta ry:n omistama tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Tilan kapasiteetti

Noin 60 henkilöä.

Talon kesä-/talvikäyttö

Tila on ympärivuotisessa käytössä.

Keittiön varustelu

Jääkaappi, uuni, asianpesukone, kahvinkeitin.

Astiasto

50 henkilölle.

Muut vuokrauskohteet

Käpälikön lisäksi alueella on myös muita vuokrauskohteita. Käpälikön välittömässä läheisyydessä sijaitsee esteetön Siriuskota (kuvissa), jossa nuotiokehä, lattialämmitys, vesi- viemäröinti, jääkaappi ja kahvinkeitin. Kauempana on esteetön Aarnikotkan kota (Jouppilanvuoren alueella esteettömän kuntoreitin varrella), tilassa sähköpistokkeet ja valaistus sekä esteetön ja tavallinen wc, tilaan sopii noin 50 henkilöä. Esteettömän kuntoreitin varrella sijaitsee myös Vuoritukikohta korsu (myös esteetön) taisteluhautoineen (kuvassa), joka on autenttinen ja rakennettu 1944 piirustuksilla. Tilassa on sähköpistokkeet ja valaistus, lähellä esteetön wc, sopii noin 10-15 henkilöä, yöpymismahdollisuus.

Majoitusmahdollisuus

Majoittuminen ei ole mahdollista Luontotalo Käpälikössä.

Muu varustelu

Käpälikössä on lisäksi netti, videotykki ja karaokelaitteet sekä takka ja esteetön wc. Silloin kun Käpälikössä ei ole varauksia, se on avoin kaikille käyttäjille ja tarjoamme lähialueen reiteistä karttoja, kalastuslupia, tietoa ympäröivästä luonnosta ja Lakeuden Elämysliikunta ry:n toiminnasta.

Käpälikön vieressä palvelee myös Kyrkkis kesäkioski, joka toimii talviajan Käpälikössä.

Etätyöskentelykäyttö

Ei ole käytössä etätyöskentelyyn. Tilassa netti ja tietokone.

 

Päivitetty 22.9.2023

Yli 50 henkeä Kokoustila Juhlatila

Osoite

Kyrkösvuorentie 26
60220 Seinäjoki
Varaukset puhelimella 050-2727081 tai sähköpostilla lakeudenelamys@gmail.com
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa