Yleisesittely

Venestalo sijaitsee Seinäjoen Viitalankylässä (Veneskoskella). Matkaa Seinäjoelta ja Nurmon keskustasta tulee molemmista noin 14,5 km Venestalo on Veneskoski-Viitalaseuran omistama, yli 100 vuotta vanha entinen Viitalan koulu, mikä on kunnostettu kylän kokoontumis- ja juhlataloksi, kökkätyöllä EU -rahoituksen turvin. Venestalon pihapiirissä on ”nuorisotila” Venestupa, urheilukenttä, parkkipaikka ja lyhyt frisbeegolf rata sekä talvisin luistelukaukalo. Pihasta löytyy myös vuokrattava asuntovaunupaikka.

Tilan kapasiteetti

Venestalo on kaksikerroksinen noin 300 neliön talo. Alakerrasta löytyy: Juhlasali missä on pöytiä (kooltaan 80×180) ja istumapaikkoja 120:lle hengelle. Juhlasalista löytyy myös sähköpiano sekä äänentoistolaitteet ja mikrofonit. Juhlia Venestalossa voi pitää pienistä suuriin, maksimi henkilömäärä kuitenkin 120. Alakerrasta löytyvät myös kauniit WC -tilat, aula, naulakkohuone
sekä kaksi pienempää huonetta.

Yläkerrasta löytyy iso kokoustila, kokoustekniikalla ja pöytäpaikat noin 20 henkilölle, mutta tila mahdollistaa isommankin joukon kokoontumisen. Erillinen wc, neljä makuuhuonetta, joista yksi on isompi sviitti kylpyhuoneella. Vuodepaikkoja löytyy yhteensä 8.

Talon käyttö kesä-/talviaikaan

Ympärivuotisessa käytössä.

Keittiön varustelu

Keittiö on varustettu kylmiöllä ja jääkaapilla sekä nopealla suurtalous tiskikoneella, liedellä ja kahvi- sekä vedenkeittimellä.

Astiasto

Täydellinen astiasto 120:lle hengelle.

Mahdollisuus vuokrata osaa tilasta pienempään käyttöön

On mahdollista.

Majoitusmahdollisuus

On mahdollista.

Muu varustelu

Venestupa on erillisessä ulkorakennuksessa missä on keittokomero, wc sekä suuri oleskelutila, jossa on mm. biljardipöytä. Venestupaa voi vuokrata erikseen pienempiin tapahtumiin, noin 20:lle hengelle. Myös urheilukenttää voi vuokrata.

Katso Youtube-videolta Venestalon esittely.

Yli 50 henkeä Kokoustila Juhlatila Majoitusmahdollisuus

Osoite

Viitalantie 221
60640 Isokoski
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa

Youtube