Avoimet Kylät -päivä järjestetään tulevana lauantaina 10. kesäkuuta. Avoimet Kylät on Suomen suurin yleisötapahtuma, sillä mukana on valtakunnallisesti lähes 600 tapahtumaa. Tapahtumapäivänä voi lähteä lähimatkailemaan kylille ja osallistua monipuolisiin tapahtumiin!

Ohjelmassa Liiverin alueella (Ilmajoki, Jalasjärvi, Seinäjoki) on sekä perinteisiä peräkonttikirppiksiä, perhetapahtumia ja kesäkioskeja että paikallisia erikoisuuksia, kuten SaunaOpen ja sirkustyöpajoja. Tapahtumia Liiverin alueella on yhteensä 12!

Kaikki päivään osallistumat tapahtumat löydät uusituilta avoimetkylat.fi-verkkosivuilta. Sivustolle on nyt julkaistu kartta, josta pääsee tutustumaan kaikkiin päivässä mukana oleviin tapahtumiin ja kyliin.

Avoimet kylät -päivä järjestetään valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja samalla tuoda parrasvaloihin kylien monipuolista toimintaa. Erilaisissa tapahtumissa esitellään kyliä matkailijoille, kohdataan kyläläisiä ja kosiskellaan samalla uusia asukkaita.

Leader Liiverin Kylille III -hanke on tapahtumassa mukana auttaen tiedottamisessa ja markkinoinnissa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Tapahtuma muualla verkossa: