Yleisesittely

Alanen on viihtyisä ja kodikas juhlapaikka. Se sijaitsee keskellä Jokipiin kylää hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alasessa voit järjestää myös tansseja, konsertteja, kokouksia ja rentoja illanviettoja. Se sopii hyvin myös kokous- ja koulutustilaksi. Voit vuokrata seurantaloa päiväksi tai vaikka koko viikoksi kerrallaan. Isoon saliin saa katettua paikat mukavasti noin 70 hengelle ja kerhohuoneeseen lisäksi reilulle 30 hengelle. Salin lavalle mahtuu hyvin soittamaan isompikin bändi. Ruokatarjoilut onnistuvat kätevästi ajanmukaisesti varustetusta keittiöstä. Sali on remontoitu keväällä 2018 ja keittiö keväällä 2019.

Tilan kapasiteetti

Pöydät ja tuolit reippaalle 100 hengelle. Esimerkiksi näytelmiä ja konsertteja varten penkitettynä saliin mahtuu noin 120 henkeä.

Talon käyttö kesä-/talviaikaan

Tila on ympärivuotisessa käytössä. Vuodenajalla ei ole vaikutusta henkilömäärän.

Keittiön varustelu

Keittiö on perinteinen kotikeittiö, josta löytyy tiskikone, kaksi hellaa, kaksi isompaa jääkaappia sekä kaksi pienempää jääkaappia, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro.

Astiasto

Nuorisoseuralla on kahviastiasto noin 50 hengelle ja kalusto sisältyy
vuokrahintaan. Lisää astiaston vuokrausta juhliin ja tilaisuuksiin kannattaa kysyä Jokipiin Maaseutunaisilta

Mahdollisuus vuokrata osaa tilasta pienempään käyttöön

Kyllä.

Majoitusmahdollisuus

Ei majoitusmahdollisuutta.

Muu varustelu

Äänentoistoon on käytettävissä kaiuttimet sekä mikrofonit miksereineen. Lisäksi salista löytyy piano, videotykki ja valkokangas. Kokouksiin on myös mahdollista saada erikseen siirreltävä videotykki ja valkokangas.

Etätyöskentelykäyttö

Ei ole käytössä etätyöskentelyyn.

 

Päivitetty 13.6.2023

Kokoustila Juhlatila Yli 50 henkeä Alle 50 henkeä

Osoite

Seurakuja 2
61280 Jokipii
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa

Instagram