Yleisesittely

Rakennus on entinen Harjunmäen koulu, jonka Könnin kyläseura osti käyttöönsä vuonna 2003 koulun toiminnan loputtua. Kylätalo sijaitsee Harjunmäen kylässä noin 9 km Ilmajoen keskustasta Ylistaroon päin. Talo soveltuu ympärivuotiseen käyttöön ja sen yhteydessä on pieni urheilukenttä, jota talvisin voidaan käyttää luisteluun.

Tilan kapasiteetti

Talossa on keittiö ja kaksi kokoontumistilaa, joihin mahtuu yhteensä noin 100 henkeä. Tiloista isompaa (63 m²) voidaan käyttää myös liikuntatilana. Pienempi tila on 50 m² kokoinen luokkahuone.

Talon käyttö kesä-/talviaikaan

Ympärivuotisessa käytössä.

Keittiön varustelu

Talossa on hyvin varusteltu keittiö, jossa mm. hyvin kylmäsäilytystilaa, iso Coffee Queen -kahvinkeitin, sähköhella, kippikattila, teollisuusastianpesukone ja -kiertoilmauuni, lämpöhaude, sekä paljon tarjoilu- ja ruuanvalmistusastioita.

Astiasto

Maaseutunaisilta on vuokrattavissa ruoka- ja kahvikalusto 100–150 hengelle.

Mahdollisuus vuokrata osaa tilasta pienempään käyttöön

On mahdollista.

Majoitusmahdollisuus

Ei majoittumisia.

Muu varustelu

Inva-WC, invaliuska, lastenhoito pöytä, äänentoistojärjestelmä, videotykki, runsaasti parkkitilaa, koneellinen ilmastointi, rantalentopallo, hyvät liinat, leikkikenttä, 75 tuumainen näyttö, johon voi yhdistää kannettavan tietokoneen, piano, sydäniskuri.

 

Päivitetty 1.8.2023.

Yli 50 henkeä Kokoustila Juhlatila

Osoite

Harjunmäentie 165
60800 Ilmajoki
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa