Yleisesittely

Pohjolassa voidaan järjestää monenlaisia yksityis- ja yhdistystilaisuuksia. Vuonna 1907 rakennettu kylätalo sijaitsee viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä Etelä-Pohjanmaalla Luopajärvellä. Talo on suojaisassa paikassa niin tuulelta kuin melultakin. Pohjola sai uuden ilmeen ja nykyaikaisen varustelun 2009–2010 tehdyn kokonaisvaltaisen remontin yhteydessä. Pohjolaa vuokrataan etenkin hää- ja syntymäpäiväjuhliin, sekä tanssiaisiin, pitojuhliin tai muihin tapahtumiin. Pohjola on erittäin kysytty ja suosittu erityisesti hääjuhlapaikkana, joten teethän varauksesi ajoissa!

Tilan kapasiteetti

Pohjolaan mahtuu enintään 250 henkilöä. Juhlasali on laajennettavissa viereiseen kahvilatilaan, lisäksi pöytiä voidaan kattaa salin päädyssä olevaan ”kerhotilaan”, josta on pääsy talon etupihalle. Kaikkiin pöytiin löytyy valkoinen liina. Liinojen pesu laskutetaan pesulan laskun mukaisesti.

Talon käyttö kesä-/talviaikaan

Ympärivuotisessa käytössä. Ei vaikuta hlömäärään.

Keittiön varustelu

Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy muun muassa kiertoilmauuni ja hella, kippikattila, kylmiötilat sekä suurkeittiöastianpesukone.

Astiasto

Tällä hetkellä ruoka-astiasto 150 hengelle, valkoinen kahviastiasto 80 hengelle, sininen kahviastiasto 120 hengelle. Kuohuviini- ja viinilasit 120 hengelle.

Mahdollisuus vuokrata osaa tilasta pienempään käyttöön

Kokouskäyttöön voi vuokrata pelkän kahvilatilan.

Majoitusmahdollisuus

Ei ole.

Muu varustelu

Rakennukseen pääsee pyörätuolilla, diskovalot, valkokangas ja videotykki.

Etätyöskentelykäyttö

Ei ole käytössä etätyöskentelyyn.

 

Päivitetty 13.6.2023

Yli 50 henkeä Kokoustila Juhlatila

Osoite

Pohjolantie 10
61270 Luopajärvi
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa