Yleisesittely

MLL Perhetalo Aurinkoinen on MLL Ilmajoen paikallisyhdistyksen ylläpitämä kohtaamispaikka. Se on kodikas 1,5-kerroksinen omakotitalo, joka sijaitsee aivan Lekarinpolun päässä, lähellä Ilmajoen sote-keskusta.

MLL Ilmajoki vuokraa perhetaloa pääsääntöisesti perhejuhliin, mm. lapsen syntymäpäivät, ristiäiset, nimiäiset, rippijuhlat. Perhetalolla on mahdollista pitää myös (yhdistysten) kokouksia ja vertaistapaamisia.

Tilan kapasiteetti

Sisätiloissa saa olla kerrallaan max. 40 henkilöä.

Alakerrassa on avoin ja tilava olohuone, joka yhdistyy ruokailutilaan. Kolmen ruokapöydän ympärille mahtuu kerralla istumaan yli 20 henkilöä. Lasten ruokapöytään mahtuu lisäksi kuusi kerralla. Olohuoneen puolelta löytyy vielä yksi lastenpöytä neljälle. Olohuoneeseen mahtuu hyvin istumaan ja esimerkiksi kahvittelemaan ison divaanisohvan, 3-istuttavan sohvan sekä nojatuolien ääreen. Alakerrasta löytyy lisäksi kaksi pienempää huonetta, jotka soveltuvat niin leikkihuoneiksi kuin rauhalliseen oleskeluun. Perhetalon kaksi wc:tä, joista toinen on kylpyhuoneessa, löytyvät myös alakerrasta, eteisen molemmin puolin.Olohuoneen reunasta löytyy kulku yläkerran parvelle. Parven etuosa toimii yhtenä lasten leikkitilana, mutta on muokattavissa myös muuhun käyttöön. Parven perältä löytyvä toimistotila ei ole vuokrauskäytössä.

Talon kesä-/talvikäyttö

Perhetalo on ympärivuotisessa käytössä. Kesäaikaan on mahdollista hyödyntää isoa, katettua terassia sekä aidattua takapihaa. Takapihalta löytyy lasten leikkimökki ja hiekkalaatikko leluineen. Terassilla on muutamat pihakalusteet.

Keittiön varustelu

Keittiö on läpikuljettava, perinteinen kotikeittiö, josta löytyy liesi, uuni, 2 mikroaaltouunia, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, vedenkeitin, kahvinkeitin sekä hyvin keittiötasoja. Astioita ja keittiövälineitä löytyy hyvin niin leivontaan, kokkailuun, tarjoiluun kuin ruokailuunkin.

Astiasto

Astiasto löytyy noin 20 henkilölle.

Mahdollisuus vuokrata osaa tilasta pienempään käyttöön

Ainoastaan koko perhetalon vuokraus.

Majoitusmahdollisuus

Ei majoitus- tai yöpymismahdollisuutta.

Muu varustelu

Invaliuska terassilla (huom. oviaukkojen kynnykset eivät ole esteettömiä), videotykki, valkokangas, lastenhoitopöytä, iso parkkipaikka.

Etätyöskentelykäyttö

Ei etätyöskentelykäytössä.

 

Päivitetty 22.4.2024

Alle 50 henkeä Kokoustila Juhlatila

Osoite

Lekarinpolku 4
60800 Ilmajoki
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa

Instagram