Yleisesittely

Kihniänkylän nuorisoseurantalo Sampola rakennettiin vuonna 1920. Idyllinen talo on remontoitu vanhoja perinteitä kunnioittaen, mutta nykyajan tarpeita vastaavaksi. Se sijaitsee luonnonkauniilla jokirantatontilla Peräseinäjoen Kihniänkylässä n. 35 km Seinäjoen keskustasta, Seinäjoki-Virrat maantien varressa. Sampola ympäristöineen on tullut tunnetuksi erilaisista tapahtumista. Sampola sopii erinomaisesti esimerkiksi häiden, syntymäpäivä- ja muiden perhejuhlien pitopaikaksi. Tilat sopivat myös kokouksiin, pikkujouluihin, tanssitilaisuuksiin, huutokaupan järjestämiseen tai mihin ikänä niitä tarvitsetkaan. Pihapiirissä tilava parkkipaikka ja uimaranta pukukoppeineen, sekä romanttinen hirsilato ”Kirnulato”. EU-rahoituksella Kihniäjoen rantaan kohosi kylätupa saunoineen vuonna 2020, jota voi vuokrata Sampolan tilan yhteydessä tai erikseen.

Tilan kapasiteetti

Tilava näyttämöllä varustettu sali, johon mahtuu 24 kpl kuuden hengen pöytää, eli paikat reilulle 140.

Talon käyttö kesä-/talviaikaan

Sampola on käytössä ympärivuoden. Kylätupa on myös käytössä ympärivuoden. Kesä aikana pihalle voi vuokrata teltan, jolla saa lisätilaa.

Keittiön varustelu

Suurtalousvarusteinen keittiö, jossa mm. kiertoilmauuni, kippikattilat 2 x 60 litraa, tiskikone ja kylmiöt sekä ruokailuun.

Astiasto

Sampolassa on sijoitettuna Kihniänkylän maa- ja kotitalousnaisten 200 hengen pitokalusto pöytäliinoineen.

Mahdollisuus vuokrata osaa tilasta pienempään käyttöön

Kylätupaa voi vuokrata Sampolan tilan yhteydessä tai erikseen. Sampolan voi vuokrata myös osittain käyttöön, keittiö + ravintolatila.

Majoitusmahdollisuus

Sampolassa ei voi majoittua, mutta kylätuvassa voi yöpyä ja siellä on levitettävä sohva, jossa mahtuu nukkumaan kaksi henkilöä.

Muu varustelu

Pyörätuoliramppi, inva-wc, defibrilaattori, videotykki, äänentoisto, näyttämö, piano, lastenhoitohuone, vuokrattavissa grilli ja iso teltta pihalle, lapsille leikkialue.

 

Päivitetty 28.6.2023.

Saunatila Yli 50 henkeä Kokoustila Juhlatila Majoitusmahdollisuus

Osoite

Virtaintie 837
61650 Kalakoski
Varaus ja tiedustelut

Muualla verkossa

Instagram