Luontotalo Käpälikkö

Yleisesittely Esteetön Luontotalo Käpälikkö sijaitsee Kyrkösjärven uimarannan ja Jouppilanvuoren esteettömien elämysliikuntakohteiden läheisyydessä (Seinäjoen keskustaan on matkaa 3,1 km). Lakeuden Elämysliikunta ry:n omistama tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Tilan kapasiteetti Noin 60 henkilöä. Talon kesä-/talvikäyttö Tila on ympärivuotisessa käytössä. Keittiön varustelu Jääkaappi, uuni, asianpesukone, kahvinkeitin. Astiasto 50 henkilölle. Muut vuokrauskohteet Käpälikön lisäksi alueella on myös muita vuokrauskohteita. […]

Paikallisyhteisöt ja yhdistykset maaseudun voimavarana

Kuvituskuva.

Tervetuloa Helsingin yliopiston Ruralia instituutin järjestämään Paikallisyhteisöt ja yhditykset maaseudun voimavarana -seminaariin Ylistaron Kainaston kyläkeskukseen. Liiveri on saanut olla mukana YTYÄkylä-hankkeessa.   Linkki tapahtuman sivuille. Tarjolla asiaa ja ideoita kotiseutunsa kehittämisestä kiinnostuneille sekä mukavaa illanviettoa hyvässä seurassa. Ohjelma: Kahvitarjoilu Avaussanat Tutkimusjohtaja Sulevi Riukulehto, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Tervetuloa Kainastolle Kainaston Nuorisoseura Kutsuesitelmä Toiminnanjohtaja Teppo Ylitalo, Suomen […]

MattoKauppias

Projektissa  Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan nuoren mattoja tarjoavan yrittäjän laitehankintoja. Hankittavia laitteita ovat tuftauskone, mattotrimmeri, projektori ja lankakerin.

Sähkökitarat nuopparille

Projektissa on tarkoitus hankkia Nuoriso-Leader-rahan avulla nuorisotalolle kaksi sähkökitaraa, jotka ovat kävijöiden vapaasti käytettävissä.

Markkinointiprojekti

Projektissa Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan ääninäyttelyyn keskittyvän yritystoiminnan kehittämiseen. Tuettavia hankintoja ovat mikrofoni ja akustiikkalevyt.

ArtBy Tahiti

Projektissa Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan yrityksen laitehankintaa, tablettitietokonetta, joka tulee mahdollistamaan yrityksen digitaalista tekemistä. Tablettia on tarkoitus käyttää digitaalisena piirtoalustana.

Uuden raivaussahan hankinta

Projektissa Nuoriso-Leader-rahalla tuettiin yrityksen tarjottavien palveluiden laajentamista metsänhoitotöihin rahoittamalla raivaussahan hankintaa.

Leffaillat nuorille perhetalolla

Projektissa Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty mahdollistamaan elokuvien katselu perhetalolla ja tarkoituksena on järjestää nuorille leffailtoja. Rahalla on tarkoitus ostaa elokuvalisenssi, Netfilx, Disney+ ja Spotify vuodeksi, sekä popcorn kone.

Pelikonsoli pop up -nuopparille

Projektissa hankittiin Nuoriso-Leader-rahan avulla pelikonsoli pop up -nuopparille lisäämään tekemistä ja viihtyvyyttä. Pelikonsoliksi valikoitui helposti kuljetettava ja useamman yhtäaikaisen käyttäjän mahdollistava Nintendo Switch. Pelikonsoli mahdollistaa lisätekemistä suhteellisen pienessä tilassa.