Sähkökitarat nuopparille

Projektissa on tarkoitus hankkia Nuoriso-Leader-rahan avulla nuorisotalolle kaksi sähkökitaraa, jotka ovat kävijöiden vapaasti käytettävissä.

Hevostapahtuma, keppihevoskilpailut

Projektissa tarkoituksena on mahdollistaa Nuoriso-Leader-rahalla keppihevosesteiden ja kartioiden hankinta ja näin kilpailujen järjestäminen nuorille.

Lavatanssikurssi

Projektissa Nuoriso-Leader-rahan avulla järjestettiin lavatanssikurssi, kustannukset koostuivat tanssinopettajan palkkiosta ja tilavuokrasta.

Leffaillat nuorille perhetalolla

Projektissa Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty mahdollistamaan elokuvien katselu perhetalolla ja tarkoituksena on järjestää nuorille leffailtoja. Rahalla on tarkoitus ostaa elokuvalisenssi, Netfilx, Disney+ ja Spotify vuodeksi, sekä popcorn kone.

Käsipainoja Rengon punttisalille

Projektissa tarkoituksena on hankkia Nuoriso-Leader-rahalla käsipainoja Rengonkylän punttisalille mahdollistamaan monipuolisempaa treenaamista.

Pelikonsoli pop up -nuopparille

Projektissa hankittiin Nuoriso-Leader-rahan avulla pelikonsoli pop up -nuopparille lisäämään tekemistä ja viihtyvyyttä. Pelikonsoliksi valikoitui helposti kuljetettava ja useamman yhtäaikaisen käyttäjän mahdollistava Nintendo Switch. Pelikonsoli mahdollistaa lisätekemistä suhteellisen pienessä tilassa.

Biljardipöytä kirjastoon

Kirjastolle hankittiin Nuoriso-Leader-rahan avulla biljardipöytä nuortentila Kuplaan. Pöytä on käytettävissä kirjastokorttia vastaan aina Kuplan aukioloaikoina. Tarkoituksena on ottaa käyttöön varausjärjestelmä, jotta mahdollistetaan pöydän käytettävyys suunnitellusti.

Oheistreenivälineet kuntoon

Projektissa tarkoituksena on mahdollistaa nuorten salibandyn pelaajien oheistreeniä. Nuoriso-Leader-rahalla on tarkoituksena tukea tätä mahdollistavia treenivälineitä, joita ovat lippupallovyöt, jenkkifutispallo, pujottelukepit jalkoineen, reaktiopallot ja jalkapallot.

Nurmon nuoret

Projektissa Nuoriso-Leader-rahan avulla hankittiin nuorisotilan viihtyvyyttä parantamaan lautapelejä, palloja, kaiutin ja mikrofoni, pleikkariohjeimet, led-valoja sekä koripalloteline.

Salibandyvarusteita nuorille

Projektissa Nuoriso-Leader-rahalla hankittiin nuorisotila Roubelle salibandyvarusteita, maalivahdeille kaksi kypärää, panssaripaitaa ja housut, sekä kahdeksan salibandymailaa. Nuorisotila pääsee hyödyntämään alakoulun liikuntasalia, jossa varusteet pääsevät käyttöön. Varusteet lisäävät pelaamisen turvallisuutta ja mukavuutta.