Liiveri

Seinäjoki Ilmajoki Jalasjärvi

Ripsienpidennysten jatkokoulutus

Nuoriso-Leader-tuki mahdollistaa nuoren yrittäjän jatkokoulutuksen ja kehittymisen ripsiteknikkona. Koulutuksen myötä yrittäjä saa sertifikaatin.

Pimujen ohjelma ja pehmis

Nuoriso-Leader-tuella hankitaan 4H-yritykseen pehmiskone, jota asiakas voi vuokrata siten, että yrittäjät ovat itse pehmiksiä tekemässä.

K.S Fiksaus tarvikehankinnat

K.S. Fiksaus tekee autojen fiksauksia ja korjauksia, esimerkiksi auton pesu, kiillotus ja rikkoutuneiden osien vaihto. Nuoriso-Leader-tukea myönnettiin työkalujen ja tarvikkeiden hankintaan.

Hitsauskone laatikkopyörille

Nuoriso-Leader-tuella hankittiin hitsauslaitteet, jotta yrittäjä voi alkaa kehittämään ja valmistamaan omaa teräsrunkoista laatikkopyörää. Projektilla mahdollistetaan yrityskokeilu, jossa kokeillaan onnistuisiko laatikkopyörän kehitys, valmistus sekä myynti. Liikeideana on alussa valmistaa tavarapyöriä, joista ensimmäisenä versiona laatikkopyörä.

Siivousyrityksen ensiaskeleet

Nuori yrittäjä tarjoaa siivouspalveluita ja lomitusta karjatiloille ja hevostalleille. Nuoriso-Leader-tuella hankittiin siivousvälineitä ja -tarvikkeita.

MattoKauppias

Projektissa  Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan nuoren mattoja tarjoavan yrittäjän laitehankintoja. Hankittavia laitteita ovat tuftauskone, mattotrimmeri, projektori ja lankakerin.

TopWash

Projektissa tuetaan Nuoriso-Leader-rahalla yrityksen laitehankintoja, jotka mahdollistavat autojen käsinpesupalvelun tarjoamisen. Tulevia hankintoja ovat muun muassa märkä-/kuivaimuri, painepesuri, kuivausliinat, pesukintaat, sumutinpullo, vannepesuharjat, harjasetti ja karvojenpoistoharja.

Lashes by Sonja

Projektissa Nuoriso-Leader-rahalla tullaan tukemaan nuoren yrittäjän kouluttautumista ripsiteknikoksi.