MattoKauppias

Projektissa  Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan nuoren mattoja tarjoavan yrittäjän laitehankintoja. Hankittavia laitteita ovat tuftauskone, mattotrimmeri, projektori ja lankakerin.

TopWash

Projektissa tuetaan Nuoriso-Leader-rahalla yrityksen laitehankintoja, jotka mahdollistavat autojen käsinpesupalvelun tarjoamisen. Tulevia hankintoja ovat muun muassa märkä-/kuivaimuri, painepesuri, kuivausliinat, pesukintaat, sumutinpullo, vannepesuharjat, harjasetti ja karvojenpoistoharja.

Lashes by Sonja

Projektissa Nuoriso-Leader-rahalla tullaan tukemaan nuoren yrittäjän kouluttautumista ripsiteknikoksi.

Työturvallisuus

Projektissa on myönnetty Nuoriso-Leader-rahaa mahdollistamaan 4H-yriyksen työturvallisuuden kehittämiseen. Tulevia hankintoja ovat turvallinen työasu, sisältäen housut, kengät, kaksi paitaa ja kuulosuojaimet.

Markkinointiprojekti

Projektissa Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan ääninäyttelyyn keskittyvän yritystoiminnan kehittämiseen. Tuettavia hankintoja ovat mikrofoni ja akustiikkalevyt.

Autokorjaamo

Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan nuorta yrittäjyyttä. Rahaa on myönnetty tarvikkeisiin, jotka mahdollistavat autokorjaamopalveluiden kehittämisen.

ArtBy Tahiti

Projektissa Nuoriso-Leader-rahaa on myönnetty tukemaan yrityksen laitehankintaa, tablettitietokonetta, joka tulee mahdollistamaan yrityksen digitaalista tekemistä. Tablettia on tarkoitus käyttää digitaalisena piirtoalustana.

Uuden raivaussahan hankinta

Projektissa Nuoriso-Leader-rahalla tuettiin yrityksen tarjottavien palveluiden laajentamista metsänhoitotöihin rahoittamalla raivaussahan hankintaa.